Autorijschool Groningen

050 2300 336

Autorijbewijs halen bij de beste autorijschool van Groningen?

 • Hoog slagingspercentage
 • Geen wachtlijst
 • Standaard lage prijzen
 • Hoge beoordelingen door leerlingen

Vraag een proefles aan voor €30,00

Proefles aanvragen

Vraag een proefles aan

Proefles aanvragen

Autorijschool Groningen CorenRon

Bij Autorijschool Groningen CorenRon werken Ronald en Cor. Ze zijn ervaren rij-instructeurs uit Groningen. Samen gebruiken ze hun kennis om jou op de beste manier te helpen met het halen van je rijbewijs. Hun lessen zijn zonder stress en je hoeft niet te haasten. Ze leggen alles rustig en met veel geduld uit. Je voelt je altijd op je gemak tijdens de lessen. Ze helpen je van het begin tot aan het praktijkexamen. Dankzij de manier van werken van Cor en Ronald heb je een grote kans om je rijexamen bij Autorijschool Groningen CorenRon succesvol af te ronden.

Bij Autorijschool Groningen, CorenRon, staan we voor je klaar om je van begin tot eind te begeleiden met je rijopleiding. Je kunt bij ons kiezen voor een volledig pakket aan autorijlessen of voor losse lessen, net wat jij fijn vindt. Heb je last van examenvrees? Geen probleem, wij hebben speciale faalangstexamenopties om je daarbij te helpen. We raden je ook aan om een tussentijdse toets te doen. Dit verhoogt je kans om te slagen aanzienlijk, zoals ook CBR.nl adviseert. Schrijf je vandaag nog in bij Autorijschool CorenRon in Groningen en zet de eerste stap naar het behalen van je rijbewijs!

“Autorijschool Groningen CorenRon heeft een slagingspercentage van 10% boven het landelijke gemiddelde!”

Autorijschool Groningen Stadsschouwburg

Pakket prijzen Autorijschool Groningen

Rijles Pakket 1

1.595
 • 25 rijlessen
 • 60 minuten rijles
 • Inclusief examen

Rijles Pakket 2

1.860
 • 30 rijlessen
 • 60 minuten rijles
 • Inclusief examen

Rijles Pakket 3

2.125
 • 35 rijlessen
 • 60 minuten rijles
 • Inclusief examen

Rijles Pakket 4

2.390
 • 40 rijlessen
 • 60 minuten rijles
 • Inclusief examen

Rijles Pakket 2 plus TTT

2.030
 • Inclusief Tussentijdse toets

Rijles Pakket 3 plus TTT

2.295
 • Inclusief Tussentijdse toets

Rijles Pakket 4 plus TTT

2.560
 • Inclusief Tussentijdse toets

ULTRA Pakket 4 plus TTT + examen & examengarantie (zie advies CBR)

3.000
 • 45 lessen Inclusief Tussentijdse toets + examen & examengarantie!
  zie advies CBR

Optimale service bij Autorijschool Groningen

Kies voor de uitstekende dienstverlening van Autorijschool Groningen CorenRon, waar heldere communicatie en professionele instructeurs, Cor en Ronald, met meer dan 30 jaar gecombineerde ervaring, voorop staan. Ons doel is jou veilig de weg op te helpen met je rijbewijs.

Dé autorijschool in Groningen

Ben je op zoek naar de beste autorijschool in Groningen? Autorijschool Groningen CorenRon biedt een voordelige en succesvolle weg naar jouw rijbewijs. Vele tevreden leerlingen gingen je voor met succes. Ons hoge slagingspercentage onderscheidt ons van andere autorijscholen. Aarzel niet en vraag snel een proefles aan.

Al vanaf je 16de beginnen met autorijlessen in Groningen

Bij ons kun je al beginnen met het nemen van rijlessen wanneer je 16,5 jaar oud bent. Het is zelfs mogelijk om op je 16e al het theorie-examen af te leggen. Op de leeftijd van 17 jaar mag je het rij-examen doen. Na het succesvol behalen van je rijbewijs krijg je de kans om met 2todrive direct zelfstandig de weg op te gaan, in gezelschap van een rij-coach of begeleider. Wij leggen alles hier uit

Rijbewijs halen | Autorijschool Groningen

Hoog slagingspercentage autorijschool Groningen

Bij Autorijschool Groningen, gerund door Cor en Ronald, heb je een uitstekende kans om je rijbewijs te halen. Hun slagingspercentage ligt namelijk 10% hoger dan het landelijk gemiddelde. Dit hoge percentage komt tot stand door te kijken naar het aantal leerlingen dat een (her)examen doet en hoeveel daarvan succesvol zijn. Met andere woorden, een groot deel van de leerlingen slaagt na het examen, wat jou een betere kans geeft om ook je rijbewijs succesvol te behalen bij Autorijschool Groningen.

Rijles in hartje stad Groningen

Zoek je een autorijschool in Groningen? Autorijschool Groningen, gerund door Cor en Ronald, is jouw beste keuze. Wij bieden rijlessen in elke wijk van Groningen, zelfs in het drukke centrum. Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we je het beste kunnen voorbereiden op je rijexamen. In onze lessen leer je alles wat je moet weten om veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan.

Wil je meer informatie over hoe wij te werk gaan, onze lespakketten of de tarieven? Neem gerust contact met ons op. Cor en Ronald staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Autorijles in Groningen

Voor rijlessen in Groningen kun je bij Autorijschool Groningen CorenRon terecht, waardoor jij op een goede, rustig en professionele manier je rijlessen kunt volgen.

Autorijlessen met een goede sfeer

Bij onze autorijschool in Groningen krijg je rijlessen van hoge kwaliteit. Dat merk je niet alleen aan de goede recensies van onze eerdere leerlingen, maar ook aan onze hoge slagingspercentages. We hebben veel ervaring in het geven van rijlessen en vinden het belangrijk dat jij je rijbewijs haalt. Maar nog belangrijker: dat je daarna veilig en zelfverzekerd kunt autorijden. We gaan graag met jou aan de slag om dit doel te bereiken.

Gratis proefles autorijschool Groningen

Bij Autorijschool Groningen CorenRon bieden we je een gratis proefles aan. Deze proefles is helemaal gratis als je besluit om daarna bij ons lessen te nemen of een pakket af te nemen. Tijdens deze eerste les kun je meteen zien hoe wij lesgeven en wat onze unieke manier van autorijden leren in Groningen is. Je ontdekt ook of je een goede klik hebt met je rij-instructeur. Dit is heel belangrijk, want als je je goed voelt bij je instructeur, leer je veel sneller.

CBR adviseert 43 lessen om rijbewijs te halen

Zoek je een autorijschool in Groningen? Dan is Autorijschool Corenron de plek waar je moet zijn. Volgens het CBR heb je ongeveer 43 lessen nodig om je rijexamen succesvol af te leggen. Bij Autorijschool Corenron bieden we daarom het Ultra pakket aan. Dit pakket omvat niet alleen de aanbevolen 45 rijlessen, maar ook een tussentijdse toets en het rijexamen. En dat is nog niet alles: wij zijn de enige autorijschool in Groningen die je een examengarantie biedt. Met het Ultra pakket van Autorijschool Corenron in Groningen zet je een grote stap richting het behalen van je rijbewijs.

Online theorie leren

Bij CorenRon kunnen cursisten online theorie leren. Hier zijn ook diverse boeken te verkrijgen.

Machtig CorenRon bij het CBR

Machtig Autorijschool CorenRon op mijn.cbr.nl met het autorijschoolnummer 4793H8
(vraag hier ook direct je gezondheidsverklaring aan)

Last van faalangst? Geen probleem!

Bij onze autorijschool in Groningen, geleid door Cor en Ronald, begrijpen we hoe spannend het kan zijn om te leren rijden, vooral als je last hebt van faalangst. Onze instructeurs zijn speciaal opgeleid en hebben veel ervaring met het begeleiden van leerlingen die nerveus zijn over het halen van hun rijbewijs. Ze nemen alle tijd voor je, zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt, zonder enige stress, en bereiden je uitstekend voor op je examen. We bieden zelfs een speciaal faalangstexamen aan, waarbij extra aandacht is voor jouw behoeften, zodat je met vertrouwen je rijbewijs kunt halen. Wil je hier meer over weten? Lees dan verder op onze pagina over faalangst en ontdek hoe we je stap voor stap begeleiden naar succes op de weg. Onze aanpak is persoonlijk en afgestemd op wat jij nodig hebt om te slagen.

Rijexamen Autorijschool Groningen

Voor je je rijexamen kunt aanvragen moet je eerst je theorie-examen te hebben behaald. Het rijexamen is natuurlijk een spannend moment waar wij je helemaal op voor gaan bereiden en zorgen dat je zonder zorgen je examen kunt afleggen.

Autorijschool voor studenten en scholieren

CorenRon is bij uitstek de autorijschool voor Groningse studenten en scholieren, dit omdat zij zich volledig aanpassen aan jou schooltijden en zelfs de mogelijkheid bieden om je op te pikken vanaf school en jezelf naar huis te laten rijden. Heb je een tussenuur die je nuttig wilt besteden door dan een rijles te nemen. Dat kan! Je regelt zelf je rijlessen in onze rijlesplanner en CorenRon pikken jou op in de stad Groningen, waar jij het hebt aangegeven.

Autotheorielessen Groningen

Zoek je een autorijschool in Groningen waar je niet alleen rijles, maar ook theorielessen kunt volgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden uitgebreide online theorielessen aan, zodat je op je eigen tempo kunt leren voor het autotheorie-examen. Met onze online examentraining krijg je toegang tot uren aan oefenvragen, speciaal geselecteerde moeilijke vragen en volledige examentrainingen om je perfect voor te bereiden.

Onze cursus Theorie Leren Auto is precies zo opgebouwd als het officiële CBR theorie-examen en omvat de onderdelen Gevaarherkenning, Verkeersregels en Verkeersinzicht. Dit betekent dat je precies leert wat je nodig hebt om te slagen.

Online theoriecursus

Met onze online cursus kun je overal je autotheorie leren: thuis, onderweg of waar je maar wilt. Je oefent met echte CBR-examenvragen, zodat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten op het examen. Na het kiezen en betalen van je theoriecursus ontvang je direct een inlogcode per e-mail, zodat je meteen kunt beginnen met leren.

Bezoek onze theorieshop op onze website en start vandaag nog met jouw voorbereiding op het theorie-examen bij onze autorijschool in Groningen.