Autorijschool Groningen

050 2300 336

Autorijbewijs halen bij de beste autorijschool van Groningen?

 • Hoog slagingspercentage
 • Geen wachtlijst
 • Standaard lage prijzen
 • Hoge beoordelingen door leerlingen

Vraag een proefles aan voor €30,00

Proefles aanvragen

Vraag een proefles aan

Proefles aanvragen

Autorijschool Groningen CorenRon

Ronald en Cor, ervaren rij-instructeurs uit Groningen, bundelen hun krachten bij Autorijschool Groningen CorenRon. Met hun jarenlange expertise kennen ze de meest effectieve methoden om jouw rijbewijs te halen. De rijlessen bij CorenRon zijn stressvrij en zonder tijdsdruk. Alles wordt op een kalme en geduldige manier uitgelegd, en de sfeer is altijd aangenaam en ontspannen. Vanaf het begin begeleiden ze je tot aan het praktijkexamen. De bewezen aanpak van Cor en Ronald vergroot aanzienlijk de kans op een succesvolle afronding van je rijexamen bij Autorijschool Groningen CorenRon.

CorenRon begeleiden je gedurende je hele rijopleiding. Kies bij ons voor een compleet autorijlespakket of ga voor losse rijlessen. Bij examenvrees bieden wij zelfs faalangst rijexamens aan. Verhoog je slaagkans aanzienlijk door een tussentijdse toets af te leggen, zoals aanbevolen door het CBR.nl. Meld je vandaag nog aan en bereid je voor op een zelfverzekerd rijbewijs!

“Autorijschool Groningen CorenRon heeft een slagingspercentage van 10% boven het landelijke gemiddelde!”

Autorijschool Groningen Stadsschouwburg

Pakket prijzen Autorijschool Groningen

Rijles Pakket 1

1.595
 • 25 rijlessen
 • 60 minuten rijles
 • Inclusief examen

Rijles Pakket 2

1.860
 • 30 rijlessen
 • 60 minuten rijles
 • Inclusief examen

Rijles Pakket 3

2.125
 • 35 rijlessen
 • 60 minuten rijles
 • Inclusief examen

Rijles Pakket 4

2.390
 • 40 rijlessen
 • 60 minuten rijles
 • Inclusief examen

Rijles Pakket 2 plus TTT

2.030
 • Inclusief Tussentijdse toets

Rijles Pakket 3 plus TTT

2.295
 • Inclusief Tussentijdse toets

Rijles Pakket 4 plus TTT

2.560
 • Inclusief Tussentijdse toets

ULTRA Pakket 4 plus TTT + examen & examengarantie (zie advies CBR)

3.000
 • 45 lessen Inclusief Tussentijdse toets + examen & examengarantie!
  zie advies CBR

Optimale service bij Autorijschool Groningen

Kies voor de uitstekende dienstverlening van Autorijschool Groningen CorenRon, waar heldere communicatie en professionele instructeurs, Cor en Ronald, met meer dan 30 jaar gecombineerde ervaring, voorop staan. Ons doel is jou veilig de weg op te helpen met je rijbewijs.

Dé autorrijschool in Groningen

Ben je op zoek naar de beste autorijschool in Groningen? Autorijschool Groningen CorenRon biedt een voordelige en succesvolle weg naar jouw rijbewijs. Vele tevreden leerlingen gingen je voor met succes. Ons hoge slagingspercentage onderscheidt ons van andere autorijscholen. Aarzel niet en vraag snel een proefles aan.

Al vanaf je 16de bezig met je rijbewijs in Groningen

Bij ons kun je al beginnen met het nemen van rijlessen wanneer je 16,5 jaar oud bent. Het is zelfs mogelijk om op je 16e al het theorie-examen af te leggen. Op de leeftijd van 17 jaar mag je het rij-examen doen. Na het succesvol behalen van je rijbewijs krijg je de kans om met 2todrive direct zelfstandig de weg op te gaan, in gezelschap van een rij-coach of begeleider. Wij leggen alles hier uit

Rijbewijs halen | Autorijschool Groningen

Hoog slagingspercentage autorijschool Groningen

Cor en Ronald hebben een superhoog slagingsperentage. Het slagingspercentage wordt berekend door het aantal leerlingen te tellen dat (her)examen doet en hoeveel daarvan na examen slaagt. Dit wordt dan omgerekend in een percentage. Bij Autorijschool CorenRon ligt het slagingspercentage 10% boven het landelijk gemiddelde. Hierdoor heb jij een nog betere kans om succesvol je rijbewijs te halen!

Rijles in hartje stad Groningen

Autorijschool CorenRon rijdt met de lessen in alle wijken van de stad Groningen dus ook in hartje stad. Door de tientallen jaren ervaring met het geven van rijlessen weten ze prima hun weg te vinden. Tijdens de lessen komt alles uitgebreid aan bod, zodat jij helemaal klaar bent op de dag van je rijexamen.

Meer weten? Neem dan contact op met Cor of Ronald, wij vertellen je graag hoe wij bij onze autorijschool te werk gaan en hoe het werkt met de lespakketten en de tarieven.

Autorijles in Groningen

Voor rijlessen in Groningen kun je bij Autorijschool Groningen CorenRon terecht, waardoor jij op een goede, rustig en professionele manier je rijlessen kunt volgen.

Autorijlessen met een goede sfeer

De autorijlessen die wij geven zijn van hoge kwaliteit. Dit lees je ook in de recensies van eerdere leerlingen en zie je ook terug in onze hoge slagingspercentages. Wij gaan graag met jou aan de slag. Wij zijn rijinstructeurs met jarenlange ervaring. Wij zorgen dat jij na het behalen van jouw rijbewijs veilig de weg op kunt gaan.

Gratis proefles autorijschool Groningen

Bij Autorijschool Groningen CorenRon kun je een gratis proefes aanvragen. Deze is gratis als je daarna een pakket afneemt of lessen gaat volgen. Tijdens de proefles krijg je ook een indruk hoe wij te werk gaan en wat onze manier van autorijles Groningen geven is. Je merkt of er een klik is met je rij-instructeur. Een goed klik is erg belangrijk omdat je sneller zaken oppikt als de sfeer en het gevoel bij de instructeur ook goed zit.

CBR adviseert 43 lessen om rijbewijs te halen

Het CBR adviseert minimaal 43 lessen om je examen te halen. Speciaal hiervoor heeft Autorijschool Corenron het Ultra pakket. Hierbij ben je verzekerd van 45 lessen, een tussentijdsetoets, examen en als enige in Groningen krijg je examengarantie.

Online theorie leren

Bij CorenRon kunnen cursisten online theorie leren. Hier zijn ook diverse boeken te verkrijgen.

Machtig CorenRon bij het CBR

Machtig Autorijschool CorenRon op mijn.cbr.nl met het autorijschoolnummer 4793H8
(vraag hier ook direct je gezondheidsverklaring aan)

Van faalangst maken wij geen probleem!

Cor en Ronald zijn speciaal getraind en hebben ruime ervaring met leerlingen die last hebben van faalangst. Zijn nemen de tijd en stellen je op je gemak. geen gestress maar een prima voorbereiding op jouw examen. Wist je dat er ook een speciaal faalangst examen is. Je leest er hier meer over.

Rijexamen Autorijschool Groningen

Voor je je rijexamen kunt aanvragen moet je eerst je theorie-examen te hebben behaald. Het rijexamen is natuurlijk een spannend moment waar wij je helemaal op voor gaan bereiden en zorgen dat je zonder zorgen je examen kunt afleggen.

Autorijschool voor studenten en scholieren

CorenRon is bij uitstek de autorijschool voor Groningse studenten en scholieren, dit omdat zij zich volledig aanpassen aan jou schooltijden en zelfs de mogelijkheid bieden om je op te pikken vanaf school en jezelf naar huis te laten rijden. Heb je een tussenuur die je nuttig wilt besteden door dan een rijles te nemen. Dat kan! Je regelt zelf je rijlessen in onze rijlesplanner en CorenRon pikken jou op in de stad Groningen, waar jij het hebt aangegeven.

Theorielessen autorijles Groningen

Wij hebben een ruime keuze in online theorielessen. Met onze online autotheorie examentraining heb je keuze uit meerdere uren oefenvragen per onderwerp, geselecteerde moeilijke examenvragen en complete examentrainingen.

Theorie Leren Auto bestaat net als het CBR theorie-examen uit: Gevaarherkenning, Verkeersregels (kennis) en Verkeersinzicht (kennis+).

Overal je autotheorie leren

Je kunt gewoon leren voor je theorie op je laptop met oefenexamens van het CBR. Deze oefenexamens zijn echte examens met vragen die je ook op het echte examen kunt krijgen.

Als je een keuze voor ene theoriecursus hebt gemaakt en deze hebt afgerekend ontvang je een inlogcode per e-mail en kun je direct aan de slag! bezoek onze theorieshop hier