Rijles Automaat Groningen

050 2300 336

Je automaat rijbewijs halen bij de beste rijschool van Groningen?

 • Hoog slagingspercentage
 • Geen wachtlijst
 • Standaard lage prijzen
 • Hoge beoordelingen door leerlingen

Vraag een Automaat proefles aan voor €30,00

Proefles aanvragen AUTOMAAT

Vraag een proefles aan

Proefles aanvragen

Rijles Automaat Groningen bij CorenRon

Wil je graag rijlessen volgen voor in een automaat en ben je geïnteresseerd in het gemak van een automatische versnellingsbak? Bij Rijschool Corenron bieden wij hoogwaardige automaat rijlessen aan, perfect afgestemd op jouw behoeften en voorkeuren.

Het volgen van rijlessen in een automaat biedt verschillende voordelen. Allereerst zorgt het rijden met een automaat voor een soepelere en meer ontspannen rijervaring. Doordat je niet hoeft te schakelen. Daardoor kun je je volledig concentreren op het verkeer om je heen, waardoor je meer zelfvertrouwen opbouwt achter het stuur.

Steeds meer automaat auto’s

Bovendien worden steeds meer auto’s uitgevoerd met een automatische versnelling waardoor steeds meer mensen kiezen om direct les te nemen in een automaat. het grote voordeel is ook dat het een eenvoudigere bediening heeft. Dit maakt het leren autorijden toegankelijker en minder stressvol, waardoor het leerproces efficiënter verloopt.

Bij Rijschool Corenron begrijpen we het belang van een persoonlijke benadering en professionele begeleiding. Wij zijn ervaren instructeurs die speciaal getraind zijn in het geven van automaat rijlessen en staan klaar om jou te helpen je rijvaardigheden te ontwikkelen op een veilige en comfortabele manier.

Kies voor gemak en comfort met onze automaat rijlessen en bereid je optimaal voor op het behalen van je rijbewijs. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw eerste automaat rijles te plannen!

“Rijschool Groningen CorenRon heeft een slagingspercentage van 10% boven het landelijke gemiddelde!”

Automaat Rijles Groningen

Leerling met dakbord van Automaat Rijschool Cor en Ron

Pakket prijzen Automaat Rijlessen Groningen

Automaat Rijles Pakket 1

1.717
 • 25 rijlessen
 • 60 minuten rijles
 • Inclusief examen

Automaat Rijles Pakket 2

2.005
 • 30 rijlessen
 • 60 minuten rijles
 • Inclusief examen

Automaat Rijles Pakket 3

2.292
 • 35 rijlessen
 • 60 minuten rijles
 • Inclusief examen

Uitstekende service Rijschool Groningen

Automaat rijlessen Groningen bij CorenRon hebben een uitstekende reputatie, dit omdat ze houden van duidelijke communicatie. Cor en Ronald zijn vakkundige en ervaren automaat rijles instructeurs die samen ruim 30 jaar ervaringen hebben als rij-instructeur. Wij hebben als doel jou veilig de weg op te sturen met je rijbewijs.

Beste Automaat rijlessen Groningen

Ben jij opzoek naar de beste rijschool in Groningen voor lessen in een automaat?
Rijschool Groningen CorenRon biedt je de mogelijkheid om op een voordelige en succesvolle manier je automaat rijlessen te volgen. Vele tevreden leerlingen gingen je voor en met succes. Ons slagingspercentage stijgt hoog boven alle rijscholen uit. Genoeg reden om snel een proefles aan te vragen

Al vanaf je 16de bezig met je rijbewijs in Groningen

Bij Rijschool CorenRon kun je al beginnen met automaat rijlessen als je 16,5 jaar oud bent. Je theorie-examen mag je al doen vanaf je 16de verjaardag. Als je 17 jaar oud bent mag je het rij-examen gaan doen. Daarna kun je met 2todrive direct de weg op samen met een rij-coach/begeleider. Wij leggen alles hier uit

Rijles Automaat | Rijschool Groningen

Tevreden leerling tijdens een Automaat Rijles bij Rijschool Cor en Ron

Hoog slagingspercentage Automaat Rijles Groningen

Bij Rijschool Groningen, van Cor en Ronald, wordt een superhoog slagingspercentage behaald. Dit cijfer wordt vastgesteld door het aantal leerlingen dat (her)examen aflegt en vervolgens slaagt, te meten en om te zetten naar een percentage. Bij Rijschool Groningen ligt dit percentage maar liefst 10% boven het gemiddelde in het land. Dit impliceert dat bij ons de kans op succesvol behalen van je rijbewijs nog aanzienlijk hoger is!

Rijles Automaat in hartje stad Groningen

Rijschool CorenRon bedient alle buurten van Groningen, inclusief het bruisende stadscentrum. Met tientallen jaren aan ervaring in automaat rijles, kennen we de wegen als geen ander. Tijdens onze lessen behandelen we alle aspecten grondig, zodat je vol vertrouwen aan je automaat rijexamen kunt beginnen.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Cor of Ronald. We vertellen je graag over onze aanpak, lespakketten en tarieven.

Automaat rijles in Groningen

Voor rijlessen in Groningen kun je bij Rijschool Groningen CorenRon terecht, waardoor jij op een goede, rustig en professionele manier je rijlessen kunt volgen.

Lessen met een goede sfeer

Onze rijlessen staan bekend om hun uitmuntende kwaliteit, zoals bevestigd wordt door de positieve recensies van vorige leerlingen en onze indrukwekkende slagingspercentages. Wij verwelkomen graag nieuwe leerlingen en zijn ervaren instructeurs die zich volledig inzetten om jou te begeleiden. Na het behalen van je rijbewijs zorgen wij ervoor dat je veilig de weg op kunt.

Gratis proefles rijschool Groningen

Voor Rijles in een Automaat kun je bij Rijschool CorenRon een kosteloze proefles aanvragen. Deze les is gratis bij het afnemen van een lespakket of bij het volgen van lessen. Tijdens de Automaat proefles krijg je een idee van onze lesmethoden en hoe wij te werk gaan bij het geven van automaat autorijlessen. Je kunt ervaren of er een goede klik is met je rij-instructeur, wat van essentieel belang is omdat je beter leert wanneer je je comfortabel voelt bij je instructeur en de sfeer goed is.

Online theorie leren

Bij CorenRon kunnen cursisten online theorie leren. Hier zijn ook diverse boeken te verkrijgen.

Machtig CorenRon bij het CBR

Machtig Rijschool CorenRon op mijn.cbr.nl met het rijschoolnummer 4793H8
(vraag hier ook direct je gezondheidsverklaring aan)

Wij zien faalangst niet als een probleem!

Cor en Ronald zijn experts die speciaal zijn opgeleid en veel ervaring hebben met leerlingen die kampen met faalangst. Ze nemen de tijd om je op je gemak te stellen en creëren een stressvrije omgeving om je goed voor te bereiden op je examen. Wist je dat er zelfs een speciaal faalangstexamen bestaat? Ontdek er hier meer over.

Rijexamen Autorijschool Groningen

Voordat je je rijexamen kunt aanvragen, dien je eerst succesvol je theorie-examen af te leggen. Het rijexamen is een belangrijk en spannend moment waarbij wij je volledig zullen voorbereiden, zodat je met vertrouwen en zonder zorgen je examen kunt afleggen.

Rijschool voor studenten en scholieren

CorenRon is dé rijschool voor studenten en scholieren in Groningen. Wij begrijpen dat jouw schooltijden variëren en daar passen wij ons volledig op aan. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om je op te halen van school en naar huis te brengen. Als je een tussenuur hebt en dit graag wilt benutten met een rijles, dan kan dat bij ons! Je kunt zelf je rijlessen plannen via onze rijlesplanner en wij halen je op waar je maar wilt in Groningen.

Theorielessen autorijles Groningen

We bieden een breed scala aan online theoretische lessen aan. Met onze online examentraining voor autotheorie kun je kiezen uit verschillende uren oefenvragen per onderwerp, zorgvuldig geselecteerde moeilijke examenvragen en volledige examentrainingen.

Net als het CBR theorie-examen bestaat onze cursus ‘Theorie Leren Auto’ uit drie onderdelen: Gevaarherkenning, Verkeersregels (kennis) en Verkeersinzicht (kennis+).

Overal je autotheorie leren

Je kunt eenvoudig oefenen voor je theorie-examen op je laptop met behulp van de oefenexamens van het CBR. Deze oefenexamens bevatten authentieke vragen die je ook tijdens het daadwerkelijke examen kunt verwachten.

Zodra je een online cursus hebt aangeschaft en betaald, ontvang je per e-mail een inlogcode, waarmee je direct toegang krijgt tot de cursus! Ga naar onze online cursuswinkel hier

Is rijles in een automaat gemakkelijker dan in een schakelauto?

Ja, over het algemeen wordt het als eenvoudiger beschouwd om rijles te volgen in een automaat, omdat je niet hoeft te schakelen. Dit kan vooral handig zijn voor beginnende bestuurders.

Ben je minder lessen nodig als je rijles volgt in een automaat?

Ja, over het algemeen hoef je het schakelen allemaal niet te leren. Het aantal lessen zijn behalve het schakelen wel afhankelijk hoe snel je de andere zaken onder de knie hebt.

Krijg je hetzelfde rijbewijs als een schakelauto?

Nee, Als je jouw rijexamen aflegt in een automatische auto, ontvang je een rijbewijs met een beperking (code 78) die alleen geldt voor automatische voertuigen. Dit betekent dat je na het behalen van dit rijbewijs alleen automatische auto’s mag besturen en geen auto’s met handmatige transmissie. Als je later besluit toch voor een rijbewijs voor handgeschakelde auto’s te gaan, hoef je de theorietoets niet opnieuw af te leggen. je bent zelfs niet verplicht om hiervoor lessen te nemen.

Waarom is automaat rijden zo populair?

Alle elektrische en hybride auto’s zijn bijna standaard allemaal uitgevoerd met een automatische versnelling. Dit omdat het zuiniger is en daardoor het optimale verbruik wordt behaald. Doordat er steeds meer elektrisch of hybride wordt gereden, neemt ook het aantal automaat auto’s toe.

Mag ik met rijbewijs B ook in een automaat rijden?

Ja, dat mag, andersom mag niet! Hiervoor moet je dan aan apart examen afleggen. Je theorie-examen hoef je niet over te doen.

Is de theorie voor een automaat ook anders dan schakelauto?

Nee, de theorielessen en het examen zijn voor een automaat of schakelauto precies hetzelfde examen.