Rijles Groningen

050 2300 336

(van 08:00 tot 18:00)

Rijlessen volgen bij de beste rijschool van Groningen?

  • Hoog slagingspercentage
  • Je eigen rij-instructeur
  • 30 jaar ervaring als instructeurs
  • Hoog beoordeeld door leerlingen
  • Standaard lage prijzen

Vraag een proefles aan voor €30,-

Proefles aanvragen

Vraag een proefles aan

Proefles aanvragen

Rijbewijs halen in Groningen

Je rijbewijs halen is een hele mijlpaal waar jij de rest van je leven veel plezier aan gaat beleven. Iedereen heeft wel een verhaal te vertellen over bij wie hij of zij de lessen heeft gevolgd. De instructeurs van Rijschool CorenRon hebben meer dan 30 jaar ervaring in het geven van autorijles in Groningen. Hierdoor weten zij precies hoe jij moet worden klaargestoomd voor je rijexamen en begeleiden daarbij dan ook op een perfecte manier.

Rijles Groningen

Misschien heb je ze al zien rijden want, Rijschool CorenRon rijdt met steeds meer auto’s in de stad Groningen. Vele leerlingen hebben al succesvol hun rijbewijs gehaald en zijn zeer tevreden over de manier van lesgeven. Je rijdt door alle wijken van Groningen en alle routes die je ook bij je examen kunt verwachten.

Rijles Groningen Stadsschouwburg

ERVAREN

RIJINSTRUCTEURS

HOOG GEWAARDEERD

DOOR LEERLINGEN

HOOG

SLAGINGSPERCENTAGE

Persoonlijk Advies na proefles

Een proefles duurt 60 minuten. Na je proefles kun je bepalen of je verder wilt met het volgen van rijlessen bij CorenRon en of je één van onze rijlespakketten afneemt. Dit hoef je niet direct te beslissen. Na je eerste rijles krijg je een advies over het rijlespakket wat bij jou past.

Rijlesplanner Rijlessen Groningen

De rijlesplanner is een online omgeving waar leerlingen maar ook ouders op kunnen inloggen. Op het leerlingportaal kun je bekijken hoeveel rijlessen je nog tegoed hebt in het lespakket en wanneer de rijlessen gepland staan. Wanneer er openstaande facturen zijn kunnen deze via iDEAL worden voldaan.

rijles Groningen