Extreem zenuwachtig of last van faalangst? Een faalangst rijexamen kan je helpen!

Heb je last van faalangst bij examens? Of ben je té zenuwachtig waardoor een rijexamen bij voorbaat al gedoemd is te mislukken? Cor en Ron zijn beide gediplomeerd faalangst rijinstructeur. Zij weten dan ook precies hoe ze jou goed kunnen voorbereiden op het CBR rijexamen. Als dat voor jou niet gaat werken dan is het ook nog het speciale faalangst examen van het CBR.
Je krijgt dan ook een examinator die is getraind om mensen met faalangst goed te begeleiden. Hij of zij heeft ook meer tijd om je op je gemak te stellen. Tijdens de examenrit kun je om een time-out vragen. Tijdens een faalangst rijexamen moet je dus hetzelfde kunnen als bij een gewoon rijexamen.

Hoe vraag je een faalangst rijexamen aan?

Een faalangst rijexamen vragen wij voor je aan bij het CBR. Je moet net als bij een gewoon examen wel al geslaagd zijn voor je theorie!

Hoe lang duurt een faalangst rijexamen?

Voor het faalangst rijexamen heb je in totaal 1 uur en 20 minuten de tijd (80 minuten) Daarvan is 35 minuten voor de examenrit zelf. De overige tijd is voor een eventuele time-out en om voor zoveel mogelijk rust te zorgen. Natuurlijk moet je wel precies hetzelfde kunnen als mensen die het gewone rijexamen doen. En het faalangst rijexamen verloopt in dezelfde volgorde als het gewone rijexamen.